Motiver fra nye og fascinerende perspektiver

DRONEFILM

Unikke droneoptagelser

Skal din virksomhed skille sig ud blandt mængden? VIRAL FILM har droner til enhver film, der sikrer dig imponerende stillbilleder og videooptagelser fra luften.

Vores uddannede og dronecertificerede fotografer sørger for at dine droneoptagelser bliver lavet professionelt og med en fængende effekt. Droneoptagelser kan skabe unikke perspektiver og kunstneriske stemninger, der kan forstærke virksomhedens budskab.


FÅ ET TILBUD

Vi har dronen til din næste film

VIRAL FILM har professionelle droner til alle formål. Hvad enten droneoptagelserne er tiltænkt web, sociale medier eller TV, så kan vi tilrettelægge, filme og klippe din dronefilm, så den fortæller en spændende historie med betagende motiver, der fanger målgruppen.

Vi sørger naturligvis for alle tilladelser og forsikringer i forbindelse med optagelserne, og vi er naturligvis dronecertificeret af Trafikstyrelsen.


Indhent et tilbud nu

Skab nye scenarier og vinkler med droner

Droner giver mulighed for nye scenarier og vinkler, hvor resultatet kan være af kunstnerisk kvalitet. Hvad end du ønsker stillbilleder, film- eller TV-optagelser fra luften, kan VIRAL FILM klare opgaven.

Vi tilbyder unikke dronefilm af alt lige fra firmabygningen og naturskønne omgivelser til koncerter og festivaler. Hos os får du altid optagelser med de mest avancerede kamerateknikker og en gennemarbejdet redigering.


Indhent et tilbud nu

PROFESSIONEL VIDEOPRODUKTION
Dronefilm til din virksomhed

Udstyr til enhver dronefilm

VIRAL FILM har professionelt droneudstyr til optagelse af enhver dronefilm. Vi har droner i forskellige kvaliteter og størrelser, men fælles for dem alle er, at de tager gode stillfotos og glidende optagelser. Droneoptagelser er for dig, som vil have spektakulære perspektiver, men ikke ønsker at gå på kompromis med billedkvaliteten.

Droneoptagelser i høj kvalitet

Vores uddannede fotografer og filmfolk sørger for teknisk topkvalitet i hver eneste filmproduktion. Vi optager typisk i 4K kvalitet, men der er også mulighed for at få det i 5K og FULL HD til bl.a. TV-brug. VIRAL FILM har professionelt udstyr til alle formål, hvorfor du kan være sikker på et tilfredsstillende slutresultat.

Certificerede dronefotografer

Vi har dronecertificerede fotografer, der sørger for at droneoptagelserne bliver lavet på lovlig vis og med alle de nødvendige tilladelser. VIRAL FILM filmer til såvel store som små produkter, hvor du altid kan være sikker på en enestående kvalitet både når det gælder det visuelle udtryk og de tekniske færdigheder.

Professionel speak

VIRAL FILM har et bredt katalog af kendte og dygtige speakere, der kan indtale speak på flere sprog. En professionel speak kan skabe den helt rette tone og stil, hvorfor det er vigtigt at du finder et godt match. Uanset hvilken stemme du leder efter til at præsentere din virksomhed, kan vi være behjælpelige.

Knivskarpe dronefotos

Med knivskarpe dronefotos giver du et professionelt indtryk af din virksomhed. Hos VIRAL FILM er det muligt at få taget betagende stillfotos under droneoptagelserne til din virksomhedsfilm eller reklamefilm. Ønsker du at få taget stilfulde fotos af dit personale eller andet, er dette naturligvis også en mulighed.

Professionel filmredigering

Hos VIRAL FILM har vi uddannede og dedikerede redigeringsfolk, som sætter en stor ære i at give din færdige film liv og sjæl. Med professionelt redigeringsudstyr skaber vi spændende filmfortællinger om din virksomhed til forskellige formater og platforme. Hvis du ønsker en tv-reklame, kan vi også redigere efter tv-standarderne (EBU).

VIDEOPRODUKTION FORLØB
VIRAL FILM ApS

VI DÆKKER JYLLAND, FYN OG SJÆLLAND
DIALOG MED KUNDEN

Hos VIRAL FILM starter vi altid med en snak om dine ønsker og forventninger. Her afklares budskab, vinkling og målgruppe.

Lige fra ideudvikling til den færdige løsning, skaber vi visuelle fortællinger, der gør en forskel.

PRODUKTION

Vores uddannede kamerafolk og dronecertificerede fotografer filmer altid til tiden og på de aftalte lokationer.

Uanset om visionen er droneflyvning, studieoptagelser eller livestream, leverer vi en færdig film med liv og sjæl.

EFTER PRODUKTION

Vi klipper filmen som aftalt med den ønskede æstetik og tempo, der giver den bedste effekt.

Vi arbejder med indtaling af professionel speak, farvekorrigering samt lydredigering og grafik.

Poduktionstid: ca. 7 - 10 dage.

RETTELSER

Når filmen er færdig og leveret til dig, kan du komme med rettelser, så filmen bliver præcis som du ønsker.

Filmen er klar til brug og tilpasses den aftalte platform f.eks. web, sociale medier eller TV.


PROFESSIONEL DRONEFILM
VIRAL FILM

FÅ HJÆLP TIL EFFEKTIV MARKEDSFØRING

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med effektiv markedsføring, er du altid velkommen til at kontakte os.
Udfyld felterne, så vil en af vores dygtige medarbejdere ringe dig op indenfor 24 timer til en uforpligtende samtale om jeres ønsker og behov.