Handelsbetingelser og vilkår

(Sidst ændret d. 17. Oktober 2019)

 

1.0: Produktinformation:

1.1: Alt der er med i købet, er beskrevet ovenover og i vores handelsbetingelser som følger her. Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse kontakt@viralfilm.dk 
eller på telefon 69 13 55 15.

1.2: Køber har som udgangspunkt ret til 3 rettelsesrunder / korrekturrunder. Er der behov for flere rettelsesrunder skal man forvente ekstra omkostninger. 

1.3: Når et speak er godkendt fra køber, vil det ikke være muligt at ændre i speaket senere. Er der fejl eller ønsket ændringer til det godkendte speak, kan speaket blive ændret til et gebyr på 995,-

1.4: Et projekt er nomineret til at tage maksimum 60 dage, hvis ikke andet er anført på side 1 i denne aftale. De 60 dage igangsættes, når redigeringen af filmen er sat i gang. Skyldes en forsinkelse af projektet kundens forhold, og har sælger rykket herfor en gang, er sælger berettiget til at overdrage filmen og dermed fremsende endelig fakturering efter de 60 dage, på det resterende beløb.

1.5: En produktionsdag er sat til at være maks. 8 timer, med mindre andet er anført på side 1. 

1. 6: Filmen vil altid blive leveret i FULL HD eller 4K, efter kundens ønsker i 16:9 format. Skal filmen laves i andre formater, skal det fremgå på side 1 i denne aftale.

2.0: Priser:
2.1: Før aftalen træder i kraft, skal køber underskrive denne købsaftale.
Først når denne aftale er skrevet under, er aftalen bindende og kan herefter ikke opsiges af køber.

2.2: Alle priser er ekskl. moms.

3.0: Betaling:
3.1: Beløbet betales via fremsendte fakturaer, som sendes ud til køber på mail, efter underskrivelse af købsaftalen. 
Køber har som udgangspunkt 8 dages betalingsfrist. Som udgangspunkt betales ½ af beløbet inden opstart, hvis ikke andet er angivet på side 1 i denne aftale. 

3.2: Overholdes betalingsfristen ikke, vil køber risikere at modtage op til flere rykkere og efterfølgende, i værste tilfælde, blive sendt til inkasso. Bliver de ikke betalt, vil sagen blive overgivet til vores advokat / inkasso og sagsomkostninger m.m. vil blive pålagt køber. 

4.0: Risikoen for aflysning eller udsættelse af produktion:

4.1: Der kan opstå situationer hvor sælger må aflyse pga. dårligt vejr eller andre omstændigheder hvis der f.eks. bestilles drone. Her vil sælger altid finde en løsning på problemet. Enten ved at rykke det til en anden dato eller finde en anden løsning. 

4.2: Køber kan udsætte produktionen indenfor 24 timer pga. sygdom eller anden relevant grund til at rykke produktionen. Sker det senere end 24 timer, kan sælger opkræve et ekstra gebyr.

4.3: Som følge af at filmen leveres for sent, eller indeholder mangler, pålægges sælger intet erstatningsansvar.

4.4: Vi gør opmærksom på at der kan opstå situationer hvor dronen ikke må komme i luften. F.eks. ved regnvejr, storm eller lukket flyverum eller andre uforudsete hændelser. Sælger vil altid prøve og løse problemet, men vil aldrig skulle give kompensation herfor, og droneflyvningen vil derved blive aflyst. 

5.0: Reklamation:
5.1: Der er som udgangspunkt ingen reklamationsret, efter filmen er godkendt. Reklamation skal dog ske indenfor rimelig tid efter filmen er færdig, indenfor 7 dage. Hvis ikke, mister køber retten til at anklage sælger for mangler. I tilfælde af mangler, bedes køber angive og forlangende vise, hvori manglen består. 

5.2: Så snart filmen er godkendt er projektet færdigt. Ønsker kunden ændret nye ting efter endelig godkendelse, vil der blive pålagt et gebyr for de ønsket nye tilføjelser. Kunden kan efterspørge et uforpligtende tilbud fra sælger, på de ønsket nye tilføjelser. 

5.3: Skulle der opstå fejl eller mangler kan sælger som udgangspunkt ikke give kompensation. Sælger vil altid finde en løsning på problemet, før der vil blive nedslag i prisen.  

5.4: Skulle der være fejl, bedes køber kontakte sælger hurtigst muligt. 

6.0: Fortrydelsesret:
6.1: Der er ingen fortrydelsesret, efter den bindende købsaftale er underskrevet.

7.0: Brugsret
7.1: Sælger må til enhver tid benytte den endelig film til egen markedsføring, i form af brug på deres hjemmeside, showreel eller visning til andre relevante kunder.

7.2: Filmen må først bruges af køber, når alt betaling er foretaget til sælger.

7.3: Filmen må kun bruges på sociale medier, web m.m. Aldrig på tv, med mindre
det er anført på side 1. Bruger køber alligevel filmen på tv, uden det er anført på side 1,
vil køber blive opkrævet ekstra gebyr for licensbrud. 

 

VIRAL FILM ApS (CVR: 38671111) 
Ravnsøvej 7, 1. sal. 8240 Risskov
Tlf: 69 13 55 15

kontakt@viralfilm.dk
www.viralfilm.dk

 

Marco Krag

Projektleder

INDHENT TILBUD

Ønsker du at blive ringet op angående tilbud på en reklamefilm?
Så udfyld dine oplysninger her og vi ringer til dig.