Hjemmeside

Fra

Har du en gammel hjemmside? eller ingen hjemmeside?

Det er vigtigt at have en ny og moderne hjemmeside. Din hjemmeside er her alle dine nuværende og potentielle kunder læser mere omkring dig, ser dit tidligere arbejde, finder tilliden osv.

Hos VIRAL FILM hjælper vi gerne dig med at få en ny flot, moderne og informativ hjemmeside. Her er det også oplagt at få lagt en reklamefilm på for at skabe noget liv og dynamik på hjemmesiden.

Kontakt os for at høre nærmere.

  • Reklamefilm på hjemmesiden
  • Ingen binding
  • Mobilvenlig
  • Design efter dine ønsker
  • GDPR/Cookie/Privatlivspolitik
  • Engangsbetaling
  • Fuld ejerskab over siden
  • Personlig rådgivning
  • Nemt selv at rette i efter
  • WordPress

FILMINTEGRATION

WEB EKSPERTER

GOOGLE

Prisen afhænger meget af din løsning. Hvor manger udersider, funktioner, billeder, produkter osv? Vi har priser fra kun 6.999,-

Kontakt os for at få en præcis pris.

Vi har ingen binding, skjulte gebyrer eller andet. Du får overdrages hjemmesiden til fuld ejerskab hos dig. Vi arbejder kun med engangsbetaling, ingen binding og valgfri hosting hvor du ønsker.

Det tager typisk 2-3 uger fra vi er startet, til alt er rettet efter dine ønsker.

Du vil nemt selv kunne rette tekster, billeder m.m. når du får overdrages hjemmesiden. Vi sætter dig naturligvis ind i hvordan du selv logger ind og retter det du måtte ønske.

Vi hoster ikke din hjemmeside. Dette gøres hos en valgfri hostingudbyder. Vi hjælper dig naturligvis med at få købt domæne og får sat siden op hos din valgte hostingudbyder. Dermed er du sikret den bedste pris og står selv som den reelle ejer af din hjemmeside.

Vi står som udgangspunkt for det hele. Vi tager en snak med dig, om dine ønsker og aftaler en dato for opstart. Vi står for alt planlægning både før og under udviklingen af hjemmesiden .

WORDPRESS

Med en WordPress installation er du sikker på en hurtig, stabil og fremtidssikker funktionel hjemmeside. Der er uendelige muligheder for at bygge på hjemmesiden.

GOOGLE EKSPERTER

Hos VIRAL FILM har vi stor erfaring med Google optimering og annoncering – faktisk så meget at vi vil kalde os selv for eksperter.

Afspil video

FILM PÅ HJEMMESIDEN

Hos VIRAL FILM ApS kan du vælge at købe en hjemmeside alene, eller vælge at få en film med i købet. Enten en Profilfilm, Virksomhedsfilm, Dronefilm, Interview, Animationfilm eller anden type Reklamefilm. På den måde får du en kombineret pakke, til en meget prisvenlig pris.

MOBILVENLIG

Vi sørger altid for din hjemmeside er moderne og lever op til de moderne teknologiske standarder der er. Derfor laver vi altid din hjemmeside mobilvenlig så den virker på mobil og tablet.

Hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig i dag, vil du tabe rigtig mange kunder, da langt de fleste i dag tilgår hjemmesider via deres mobiler.

KLIPPEKORT

Ønsker du vi hjælper dig med løbende ændringer og opdatering af indhold på din nye hjemmeside, kan du vælge at købe et klippekort hos os.

På den måde kan du få support og ændringer på din hjemmeside, når du har lyst, og kun bruge klip af den tid det tager for os at lave.

Marco Krag

Projektleder

INDHENT TILBUD

Ønsker du at blive ringet op angående tilbud på en reklamefilm?
Så udfyld dine oplysninger her og vi ringer til dig.