Del oplevelsen i realtid

Livestream

Forstærk oplevelsen med livestream

Ved at livestreame dit event eller begivenhed øger du virksomhedens online tilstedeværelse, idet flere kan følge med uanset hvor i verden de befinder sig. Med en professionel flerkameraproduktion kan du forstærke oplevelsen med livestream, så det næsten føles som om seerne er der selv.

VIRAL FILM kan hjælpe med en skræddersyet livestreamløsning til dit næste event, festival eller konference.


SE UDVALGTE CASES

Live video streaming

Med livestreaming bliver ikke nemmere at få dit budskab ud til mange mennesker. Vi live streamer alt lige fra events til storskærmsvisning og foredrag til begivenheder og konferencer, som kan gøre nuværende og potentielle kunder klogere på din virksomhed.

Vi tilbyder flerkameraproduktion, hvilket giver seerne fornemmelsen af at være tilstede og dermed mulighed for en større indlevelse i selve streamingoplevelsen.


Indhent et tilbud nu

Stream live på YouTube, web-tv eller sociale medier

Hvad enten det gælder et foredrag, en produktlancering eller et event, kan vi hjælpe med en professionel flerkameraproduktion i form af livestream, hvor vi kan klippe og tilpasse mellem optagelserne live.

Med et team af dygtige filmfolk sørger VIRAL FILM altid for en dynamisk oplevelse på YouTube, web-tv eller sociale medier, der fastholder seernes opmærksomhed.


LÆS MERE OM VIRAL FILM

PROFESSIONEL VIDEOPRODUKTION
Livestream til din virksomhed

Livestream til alle platforme

VIRAL FILM har professionelt udstyr til alle formål. Skal du have streamet et event, festival, foredrag eller en koncert live hjælper vi med en skræddersyet løsning. Livestream sendes typisk på YouTube, web-tv, sociale medier eller anden ønsket digital platform.

Kvalitet i realtid

VIRAL FILM har professionelle fotografer, som sørger for topkvalitet hver gang. Vi filmer typisk i 4K kvalitet, men der er også mulighed for at få det i FULL HD til bl.a. storskærm, YouTube og TV-brug. Hos os er du altid garanteret en velproduceret livestreaming, som kan tilpasses enhver platform.

Livestream droneoptagelser

VIRAL FILM har dronecertificerede fotografer, så dine droneoptagelser bliver lavet på lovlig vis med alle de nødvendige tilladelser. Uanset om du ønsker liveoptagelser med drone fra eventen, koncerten eller festivalen, leverer vi altid opsigtvækkende stillbilleder og video fra luften i højeste kvalitet.

Professionel speak

VIRAL FILM tilbyder professionel speak til alle kameraproduktioner. Vi har flere kendte og dygtige speakere, der kan indtale på flere sprog. En professionel speak kan ramme den rette stemning, tone og stil, så din virksomhed præsenteres bedst muligt.

Professionel redigering

Vores dygtige redigeringsfolk giver din videoproduktion liv og sjæl i realtid. Hos VIRAL FILM får du professionel flerkameraproduktion kan vi klippe og tilpasse mellem optagelserne live. På den måde er du garanteret et tilfredsstillende resultat. Vi kan naturligvis også redigere efter tv-standarderne (EBU).

VIDEOPRODUKTION FORLØB
VIRAL FILM ApS

VI DÆKKER JYLLAND, FYN OG SJÆLLAND
DIALOG MED KUNDEN

Hos VIRAL FILM starter vi altid med en snak om dine ønsker og forventninger. Her afklares budskab, vinkling og målgruppe.

Lige fra ideudvikling til den færdige løsning, skaber vi visuelle fortællinger, der gør en forskel.

PRODUKTION

Vores uddannede kamerafolk og dronecertificerede fotografer filmer altid til tiden og på de aftalte lokationer.

Uanset om visionen er droneflyvning, studieoptagelser eller livestream, leverer vi en færdig film med liv og sjæl.

EFTER PRODUKTION

Vi klipper filmen som aftalt med den ønskede æstetik og tempo, der giver den bedste effekt.

Vi arbejder med indtaling af professionel speak, farvekorrigering samt lydredigering og grafik.

Poduktionstid: ca. 7 - 10 dage.

RETTELSER

Når filmen er færdig og leveret til dig, kan du komme med rettelser, så filmen bliver præcis som du ønsker.

Filmen er klar til brug og tilpasses den aftalte platform f.eks. web, sociale medier eller TV.


PROFESSIONEL LIVESTREAM - VIRAL FILM

FÅ HJÆLP TIL EFFEKTIV MARKEDSFØRING

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med effektiv markedsføring, er du altid velkommen til at kontakte os.
Udfyld felterne, så vil en af vores dygtige medarbejdere ringe dig op indenfor 24 timer til en uforpligtende samtale om jeres ønsker og behov.