Styrk din online tilstedeværelse med en

REKLAMEFILM

Reklamefilm er en investering

En reklamefilm skal produceres professionelt, med kreative ambitioner og af uddannede fagfolk, ellers vil din virksomhed fremstå useriøs. Med hjælp fra VIRAL FILM kan du være sikker på at få det bedste resultat. Vi har mandskabet med de nødvendige tekniske færdigheder og det professionelle udstyr til at sikre en høj produktionskvalitet. Vi kan tilrettelægge, filme og klippe din reklamefilm, så den fortæller en spændende historie, der fanger målgruppen. Uanset opgavens størrelse og budget leverer vi altid en reklamefilm i teknisk og æstetisk høj kvalitet.

For Pacari Chokolade opfyldte vi deres ønsker om en produktorienteret historiefortælling ved at forstå, forklare, forenkle og formidle deres budskab.


UDFORSK FLERE VIDEOPRODUKTIONER

Formidling af budskaber, stemninger og følelser

Reklamefilm kan formidle budskaber, stemninger og følelser med en helt særlig gennemslagskraft, som andre kommunikationsformer ikke kan. Reklamefilm kan underholde, oplyse eller inspirere. Og til tider det hele på én gang. Med en velproduceret reklamefilm kan du præsentere din virksomhed professionelt. Uanset om det gælder reklamefilm til web, sociale medier eller andre digitale platforme, kan VIRAL FILM hjælpe dig med at styrke din online tilstedeværelse.

Kunden Algeteknik øgede kendskabsgraden med film, der på bedste vis præsenterer deres kernekompetencer.


FÅ ET TILBUD

Show it, don't tell it

I gennemsnit husker vi kun 80 % af, hvad vi ser, og kun 20 % af, hvad vi læser. Derfor er der et stort potentiale i at lave reklamefilm. Med levende billeder og lyd kan du formidle stærke salgsbudskaber, der fanger din målgruppe og styrker din online tilstedeværelse.

VIRAL FILM tilbyder velproducerede reklamefilm, der skaber genkendelse gennem særpræg med bl.a. animeret tekst, musik og logo til en konkurrencedygtig pris.


LÆS MERE OM VIRAL FILM ApS

PROFESSIONEL VIDEOPRODUKTION
Reklamefilm til din virksomhed

Reklamefilm til alle platforme

Efterlad et indtryk, der forstærker virksomhedens budskaber. VIRAL FILM har mange års erfaring indenfor video- og filmproduktion, hvorfor vi producerer reklamefilm til alle platforme. Hvad enten det er til web, sociale medier, infoskærme, biografen eller TV, kan vi være behjælpelige med et vellykket resultat.

Videoproduktion i særklasse

VIRAL FILM har professionelt udstyr til alle formål og uddannede fotografer, som sørger for topkvalitet hver gang. Vi filmer typisk i 4K kvalitet, men der er også mulighed for at få det i FULL HD til bl.a. TV-brug. Derfor er du altid garanteret en velproduceret reklamefilm, som kan tilpasses enhver digital platform.

Spektakulære droneoptagelser

VIRAL FILM har uddannede og dronecertificerede fotografer, så dine droneoptagelser bliver lavet på lovlig vis med de nødvendige tilladelser. Vi har droner til enhver opgave, hvorfor du vil kunne få imponerende stillbilleder og videooptagelser fra luften.

Professionel speak

VIRAL FILM tilbyder professionel speak til reklamefilm, hvor vi finder en stemme, der afspejler din virksomhed. Vi har et stort katalog af kendte og dygtige speakere på flere sprog. En professionel speak kan ramme den rette stemning, tone og stil, så din virksomhed præsenteres bedst muligt.

Fotos af høj kvalitet

Ved at bruge indbydende fotos af høj kvalitet i virksomhedens kommunikation kan du bedre understøtte dit budskab og øge din synlighed online. Hos VIRAL FILM er det muligt at få taget betagende stillfotos under filmoptagelserne. Ønsker du stillfotos af dit personale, dronefotos eller andet, er dette også en mulighed.

Professionel redigering

Vi har dygtige uddannede redigeringsfolk hos VIRAL FILM, som redigerer din reklamefilm, så den får liv og sjæl. Vi kan naturligvis redigere efter tv-standarderne (EBU), hvis du ønsker en tv-reklame. Med professionel redigering og en velproduceret historiefortælling, kan din virksomhed blive top of mind hos forbrugerne.

VIDEOPRODUKTION FORLØB
VIRAL FILM ApS

VI DÆKKER JYLLAND, FYN OG SJÆLLAND
DIALOG MED KUNDEN

Hos VIRAL FILM starter vi altid med en snak om dine ønsker og forventninger. Her afklares budskab, vinkling og målgruppe.

Lige fra ideudvikling til den færdige løsning, skaber vi visuelle fortællinger, der gør en forskel.

PRODUKTION

Vores uddannede kamerafolk og dronecertificerede fotografer filmer altid til tiden og på de aftalte lokationer.

Uanset om visionen er droneflyvning, studieoptagelser eller livestream, leverer vi en færdig film med liv og sjæl.

EFTER PRODUKTION

Vi klipper filmen som aftalt med den ønskede æstetik og tempo, der giver den bedste effekt.

Vi arbejder med indtaling af professionel speak, farvekorrigering samt lydredigering og grafik.

Poduktionstid: ca. 7 - 10 dage.

RETTELSER

Når filmen er færdig og leveret til dig, kan du komme med rettelser, så filmen bliver præcis som du ønsker.

Filmen er klar til brug og tilpasses den aftalte platform f.eks. web, sociale medier eller TV.


PROFESSIONEL REKLAMEFILM
VIRAL FILM

FÅ HJÆLP TIL EFFEKTIV MARKEDSFØRING

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med effektiv markedsføring, er du altid velkommen til at kontakte os.
Udfyld felterne, så vil en af vores dygtige medarbejdere ringe dig op indenfor 24 timer til en uforpligtende samtale om jeres ønsker og behov.