Kom bredt ud i hele landet med en

TV-REKLAME

Tv-reklamer er en sikker investering

Tv-reklamer er en sikker investering, hvor du kommer ud til en bred målgruppe igennem flow-tv. En velproduceret tv-reklame har en utrolig stærk signalværdi i forhold til virksomhedens troværdighed, og som medie har TV stadig den største salgseffekt.

Vi samarbejder bl.a. med TV2 og varetager hele processen lige fra idé og manuskript til optagelse og redigering. Med hjælp fra VIRAL FILM kan du altid være sikker på at få det bedste resultat.


FÅ ET TILBUD

Tv-reklamer sælger bedst

Med en tv reklame kommer du ud til en bred målgruppe igennem flowtv. En tv-reklamer vækker interessen for din virksomhed eller produkt. Vi samarbejder bl.a. med TV2.


SE UDVALGTE CASES

Show it, don't tell it

Som noget helt særligt kan tv-reklamen leve videre i forbrugernes bevidsthed længe efter at andre markedsføringsindsatser er glemt igen. Med en reklamefilm til TV kan du præsentere din virksomhed eller dit produkt, så der frembringes positive følelser, der bliver hos målgruppen.

I dag er mulighederne mange for at fange forbrugernes opmærksomhed bl.a. med flotte droneoptagelser. Uanset opgavens størrelse og budget leverer vi altid en tv-reklame i teknisk og æstetisk høj kvalitet.


LÆS MERE OM VIRAL FILM

PROFESSIONEL VIDEOPRODUKTION
Tv-reklame til din virksomhed
Tv-reklame til alle platforme

Skal du have produceret en professionel tv-reklame? Så står VIRAL FILM klar med en samlet løsning, der opfylder den ønskede effekt. Og som kan vises på din hjemmeside og deles på sociale medier. Vi varetager alt lige fra vinkling af budskab og udarbejdelse af manuskript til filmoptagelse og redigering af din reklamefilm.

Teknisk topkvalitet

Vi har dygtige fotografer og filmfolk, som sørger for teknisk topkvalitet i hver eneste produktion. Vi filmer efter tv-standarderne og er uddannet i tv-produktion. VIRAL FILM har professionelt udstyr til alle formål, hvorfor du kan være sikker på et tilfredsstillende slutresultat, der er æstetisk flot og bemærkelsesværdigt.

Imponerende droneoptagelser

Skal din virksomhed skille sig ud blandt mængden? Vores uddannede og dronecertificerede fotografer sørger for at dine droneoptagelser bliver lavet med en fængende effekt og på lovlig vis med de nødvendige tilladelser. VIRAL FILM har droner til enhver tv-reklame, der kan skabe unikke perspektiver og stemninger.

Professionel tv-speak

VIRAL FILM tilbyder professionel indtaling af speak til TV. Vi har et bredt udvalg af kendte og dygtige speakere, der også kan speake på flere sprog. Uanset hvilken stemme du ønsker, skal præsentere din virksomhed, så kan du finde den rette tv-speak i vores katalog.

Aflevering til TV

Hos VIRAL FILM vægter vi et tillidsfuldt samarbejde, hvor god kommunikation og ordentlighed er i højsædet. Derfor sørger vi naturligvis for at din tv-reklame bliver afleveret til tiden og korrekt til den valgte tv-station. Vi samarbejder bl.a. med TV2, hvorfor du være helt sikker på, at vi altid leverer en professionel og gennemarbejdet tv-reklame.

Redigering efter tv-standarderne

Vi har dygtige og dedikerede redigeringsfolk, som sørger for at din tv-reklame får liv og sjæl. Vi redigerer efter tv-standarderne (EBU) og perfektionerer optagelserne, så du ender med et tilfredsstillende resultat. Med vores moderne udstyr er mulighederne mange og sammen finder vi den løsning, der bedst matcher din virksomhed.

VIDEOPRODUKTION FORLØB
VIRAL FILM ApS

VI DÆKKER JYLLAND, FYN OG SJÆLLAND
DIALOG MED KUNDEN

Hos VIRAL FILM starter vi altid med en snak om dine ønsker og forventninger. Her afklares budskab, vinkling og målgruppe.

Lige fra ideudvikling til den færdige løsning, skaber vi visuelle fortællinger, der gør en forskel.

PRODUKTION

Vores uddannede kamerafolk og dronecertificerede fotografer filmer altid til tiden og på de aftalte lokationer.

Uanset om visionen er droneflyvning, studieoptagelser eller livestream, leverer vi en færdig film med liv og sjæl.

EFTER PRODUKTION

Vi klipper filmen som aftalt med den ønskede æstetik og tempo, der giver den bedste effekt.

Vi arbejder med indtaling af professionel speak, farvekorrigering samt lydredigering og grafik.

Poduktionstid: ca. 7 - 10 dage.

RETTELSER

Når filmen er færdig og leveret til dig, kan du komme med rettelser, så filmen bliver præcis som du ønsker.

Filmen er klar til brug og tilpasses den aftalte platform f.eks. web, sociale medier eller TV.


PROFESSIONEL TV-REKLAME
VIRAL FILM

FÅ HJÆLP TIL EFFEKTIV MARKEDSFØRING

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med effektiv markedsføring, er du altid velkommen til at kontakte os.
Udfyld felterne, så vil en af vores dygtige medarbejdere ringe dig op indenfor 24 timer til en uforpligtende samtale om jeres ønsker og behov.