TV-Reklamer

Styrk din virksomhed med en professionel tv-reklame for at øge opmærksomheden for din virksomhed!

Med hjælp fra VIRAL FILM får du en professionel og prisvenlig tv-reklame, til brug på landsdækkende tv eller tv-regioner. Vi samarbejder med bl.a. TV2.

Med en tv reklame kommer du ud til en bred målgruppe igennem flowtv. En tv-reklamer vækker interessen for din virksomhed eller produkt. Vi samarbejder bl.a. med TV2.

Vi er et professionelt filmselskab, som er eksperter i bl.a. tv-reklamer. 

Vi hjælper med at fra produktion, til tv-rettigheder og til aflevering til de valgte tv-stationer.

 

FILMEKSPERTER

LANDSDÆKKENDE

ANNONCERING

Prisen afhænger meget af din løsning. Ønsker du flere optagelsesdage, skuespillere, optagelser i studie, droneoptagelser, speak osv? 

Kontakt os for at få en pris.

Vi står som udgangspunkt for det hele. Vi tager en snak med dig, om dine ønsker og aftaler en dato for optagelserne. Vi står for alt planlægning både før, under og efter produktionen.

Vi hjælper også gerne med aflevering af den færdige tv-reklame til de ønsket tv-stationer. 

Selvfølgelig. Vi har altid rettelses- og korrekturrunder på filmen efter vi har redigeret den.

Kontakt os på mail, på chatten her på hjemmesiden eller ring til os på tlf. 69 13 55 15, til en snak om dine ønsker. 
Vi giver altid et uforpligtende tilbud på dine ønsker.

Eksempler

TV-Reklamer

Afspil video

Letfinans – Tv-reklame

Afspil video

Alge-Stop – Reklamefilm

Afspil video

Stockwatch – Tv-reklame

SKAL VI RINGE TIL DIG ?

Marco Krag

Projektleder

Alle platforme

Efterlad et indtryk, der forstærker virksomhedens budskaber. VIRAL FILM har mange års erfaring indenfor video- og filmproduktion, hvorfor vi producerer reklamefilm til alle platforme. Hvad enten det er til web, sociale medier, infoskærme, biografen eller TV, kan vi være behjælpelige med et vellykket resultat.

Droneoptagelser

VIRAL FILM har uddannede og dronecertificerede fotografer, så dine droneoptagelser bliver lavet på lovlig vis med de nødvendige tilladelser. Vi har droner til enhver opgave, hvorfor du vil kunne få imponerende stillbilleder og videooptagelser fra luften.

Professionel speak

VIRAL FILM tilbyder professionel speak til reklamefilm, hvor vi finder en stemme, der afspejler din virksomhed. Vi har et stort katalog af kendte og dygtige speakere på flere sprog. En professionel speak kan ramme den rette stemning, tone og stil, så din virksomhed præsenteres bedst muligt.
Hør eksempler her

Redigering af film

Vi har dygtige uddannede redigeringsfolk hos VIRAL FILM, som redigerer din reklamefilm, så den får liv og sjæl. Vi kan naturligvis redigere efter tv-standarderne (EBU), hvis du ønsker en tv-reklame. Med professionel redigering og en velproduceret historiefortælling, kan din virksomhed blive top of mind hos forbrugerne.

Afspil video

Tv-reklamer er en sikker investering

Tv-reklamer er en sikker investering, hvor du kommer ud til en bred målgruppe igennem flow-tv. En velproduceret tv-reklame har en utrolig stærk signalværdi i forhold til virksomhedens troværdighed, og som medie har TV stadig den største salgseffekt.

Vi samarbejder bl.a. med TV2 og varetager hele processen lige fra idé og manuskript til optagelse og redigering. Med hjælp fra VIRAL FILM kan du altid være sikker på at få det bedste resultat.

Tv-reklamer sælger bedst

Med en tv reklame kommer du ud til en bred målgruppe igennem flowtv. En tv-reklamer vækker interessen for din virksomhed eller produkt. Vi samarbejder bl.a. med TV2.

Afspil video
Afspil video

Show it, don't tell it

Som noget helt særligt kan tv-reklamen leve videre i forbrugernes bevidsthed længe efter at andre markedsføringsindsatser er glemt igen. Med en reklamefilm til TV kan du præsentere din virksomhed eller dit produkt, så der frembringes positive følelser, der bliver hos målgruppen.

I dag er mulighederne mange for at fange forbrugernes opmærksomhed bl.a. med flotte droneoptagelser. Uanset opgavens størrelse og budget leverer vi altid en tv-reklame i teknisk og æstetisk høj kvalitet.

Marco Krag

Projektleder

INDHENT TILBUD

Ønsker du at blive ringet op angående tilbud på en reklamefilm?
Så udfyld dine oplysninger her og vi ringer til dig.

REKLAMEFILM

JANUAR TILBUD

7.999,-

SPAR 3.499,-

Få et tilbud