Vi dækker dine events og koncerter

EVENT- & KONCERTFILM

Videoproduktion

Uanset om du have dækket et event, en koncert eller en festival, kan VIRAL FILM løfte opgaven. Vi har professionelt udstyr og dedikerede filmfolk, der brænder for at producere mindeværdige videoer af høj kvalitet, til priser hvor alle kan være med.

Vores videoproduktioner kan bruges til web, sociale medier, storskærme eller på tv. Vi skaber minder fra dine events, der styrker din online tilstedeværelse.


SE UDVALGTE CASES

Professionel aftermovie

Ved at genskabe dit event med en professionel aftermovie kan du forevige stemningen, menneskerne og aktiviteterne. VIRAL FILM dækker alt fra små events til større koncerter og festivaler, hvor vi fanger alle de bedste øjeblikke.

Med en eventfilm kan du skabe ekstra opmærksomhed omkring din virksomhed og samtidig er det en fordelagtig måde at opnå det fulde udbytte af din markedsføring på, idet du kan anvende filmen som promotion af kommende og lignende events eller som indbydende virksomhedspræsentation.


FÅ ET TILBUD

Velproducerede koncertfilm

Hos VIRAL FILM har vi et dygtigt filmteam med mange års erfaring, som kan filme alle højdepunkterne fra din koncert eller dit event, herunder imponerende droneoptagelser og stillfotos fra luften.

Vi filmer, klipper og redigerer en samlet video med eventoptagelser efter dine ønsker og behov. En event- eller koncertfilm er desuden en god investering, der kan bruges som reklamefilm og appetitvækker for dit næste event.


LÆS MERE OM VIRAL FILM

PROFESSIONEL VIDEOPRODUKTION
Event/koncertfilm til din virksomhed
Eventfilm til alle platforme

Efterlad et indtryk, der forstærker virksomhedens budskaber. VIRAL FILM har mange års erfaring indenfor video- og filmproduktion, hvorfor vi producerer koncert- og eventfilm til alle platforme. Hvad enten det er til web, sociale medier, storskærm eller TV, står vi klar med en løsning.

Kvalitet til storskærm og TV

VIRAL FILM har uddannede fotografer, som sørger for topkvalitet hver gang. Vi filmer typisk i 4K kvalitet, men der er også mulighed for at få det i FULL HD til bl.a. storskærm og TV-brug. Hos os er du altid garanteret en velproduceret eventfilm, som kan tilpasses enhver platform.

Opsigtsvækkende droneoptagelser

VIRAL FILM har uddannede og dronecertificerede fotografer, så dine droneoptagelser bliver lavet på lovlig vis med alle de nødvendige tilladelser. Uanset om du ønsker optagelser med drone fra eventen, koncerten eller festivalen, leverer vi altid opsigtvækkende stillbilleder og videooptagelser fra luften i højeste kvalitet.

Professionel speak

VIRAL FILM tilbyder professionel speak til alle videoproduktioner. Vi har flere kendte og dygtige speakere, der kan indtale på flere sprog. En professionel speak kan ramme den rette stemning, tone og stil, så din virksomhed præsenteres bedst muligt. Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette stemme.

Stillfotos fra dit event

Ved at bruge fotos af høj kvalitet i virksomhedens kommunikation kan du bedre understøtte dit budskab. Hos VIRAL FILM er det muligt at få taget unikke stillfotos under eventoptagelserne. Ønsker du at bruge imponerende dronefotos fra luften i din markedsføring, kan vi naturligvis også levere dette.

Redigering af eventvideoer

VIRAL FILM har dygtige redigeringsfolk, som sørger for at din event- eller koncertfilm får liv og sjæl. Vi kan redigere efter tv-standarderne (EBU), hvis du ønsker at bruge eventvideoen til TV. Med professionel redigering og en velproduceret historiefortælling er du altid garanteret et vellykket resultat.

VIDEOPRODUKTION FORLØB
VIRAL FILM ApS

VI DÆKKER JYLLAND, FYN OG SJÆLLAND
DIALOG MED KUNDEN

Hos VIRAL FILM starter vi altid med en snak om dine ønsker og forventninger. Her afklares budskab, vinkling og målgruppe.

Lige fra ideudvikling til den færdige løsning, skaber vi visuelle fortællinger, der gør en forskel.

PRODUKTION

Vores uddannede kamerafolk og dronecertificerede fotografer filmer altid til tiden og på de aftalte lokationer.

Uanset om visionen er droneflyvning, studieoptagelser eller livestream, leverer vi en færdig film med liv og sjæl.

EFTER PRODUKTION

Vi klipper filmen som aftalt med den ønskede æstetik og tempo, der giver den bedste effekt.

Vi arbejder med indtaling af professionel speak, farvekorrigering samt lydredigering og grafik.

Poduktionstid: ca. 7 - 10 dage.

RETTELSER

Når filmen er færdig og leveret til dig, kan du komme med rettelser, så filmen bliver præcis som du ønsker.

Filmen er klar til brug og tilpasses den aftalte platform f.eks. web, sociale medier eller TV.


PROFESSIONEL EVENT/KONCERT FILM
VIRAL FILM

FÅ HJÆLP TIL EFFEKTIV MARKEDSFØRING

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med effektiv markedsføring, er du altid velkommen til at kontakte os.
Udfyld felterne, så vil en af vores dygtige medarbejdere ringe dig op indenfor 24 timer til en uforpligtende samtale om jeres ønsker og behov.