Testimonial film

FÅ LAVET EN TESTIMONIAL / KUNDEFILM

Styrk din virksomhed med professionelle testimonials i form af kundeudtalelser, som er udtalelser fra dine tilfredse kunder eller ansatte. Den bedste måde at fremstå troværdig på overfor dine potentielle kommende kunder.

Med hjælp fra VIRAL FILM får du en professionel og prisvenlig testimonial video, til brug på din hjemmeside, TV, sociale medier, biograf eller tv.

Testimonial er en professionel måde at fremvise dine tilfredse kunder og ansatte i virksomheden. 

Vi er et professionelt filmselskab, som laver alt indenfor film- og videoproduktion.

 

Prisen afhænger meget af din løsning. Ønsker du flere optagelsesdage og flere lokationer? 

Kontakt os for at få en pris.

Vi står som udgangspunkt for det hele. Vi tager en snak med dig, om dine ønsker og aftaler en dato for optagelserne. Vi står for alt planlægning både før, under og efter produktionen.

Selvfølgelig. Vi har altid rettelses- og korrekturrunder på filmen efter vi har redigeret den.

Kontakt os på mail, på chatten her på hjemmesiden eller ring til os på tlf. 69 13 55 15, til en snak om dine ønsker. 
Vi giver altid et uforpligtende tilbud på dine ønsker.

Eksempler

Testimonial film

Afspil video

CustomOffice – Testimonial

Afspil video

Alge-stop – Testimonial

Afspil video

Weldingdroid – Testimonial

Ønsker du et tilbud?

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud på en reklamefilm eller animationsfilm.
Udfyld oplysningerne her, så kontakter vi dig.

Ønsker du et tilbud?

Ønsker du at blive ringet op angående tilbud på en reklamefilm?
Så udfyld dine oplysninger her og vi ringer til dig.

Testimonial film er en investering

En testimonial film / kundefilm skal produceres professionelt, med kreative ambitioner og af uddannede fagfolk, ellers vil din virksomhed fremstå useriøs. Med hjælp fra VIRAL FILM kan du være sikker på at få det bedste resultat – hver gang! Vi har mandskabet med de nødvendige tekniske færdigheder og det professionelle udstyr, til at sikre en høj produktionskvalitet. Vi kan tilrettelægge, planlægge, filme og klippe din næste testimonial film / kundefilm, så den fortæller en spændende historie, der fanger målgruppen. Uanset opgavens størrelse og budget leverer vi altid en reklamefilm i teknisk og æstetisk høj kvalitet.

Formidling af budskaber, stemninger og følelser

Testimonial film kan formidle budskaber, stemninger og følelser, med en helt særlig gennemslagskraft, som andre kommunikationsformer ikke kan. Testimonial film kan underholde, oplyse eller inspirere. Og til tider det hele på én gang. Med en velproduceret testimonial film / kundefilm kan du præsentere din virksomhed professionelt. Uanset om det gælder reklamefilm til web, TV,  sociale medier eller andre digitale platforme, kan VIRAL FILM hjælpe dig med at styrke din online tilstedeværelse.

Show it, don't tell it

I gennemsnit husker vi 80 % af, hvad vi ser, men kun 20 % af, hvad vi læser. Derfor er der et stort potentiale i at lave reklamefilm. Med levende billeder og lyd kan du formidle stærke salgsbudskaber, der fanger din målgruppe og styrker din online tilstedeværelse.

VIRAL FILM tilbyder professionel produktion af testimonial film / kundefilm, der skaber genkendelse gennem særpræg med bl.a. animeret tekst, musik og logo til en konkurrencedygtig pris.

Få et tilbud