Dronefilm

FÅ LAVET EN DRONEFILM

Skab nye scenarier og vinkler med dronevideo.
Vi har uddannet og certificerede dronefotografer

Med hjælp fra VIRAL FILM får du en professionel og prisvenlig dronefilm, til brug på din hjemmeside, TV, sociale medier, biograf eller tv.

kal din virksomhed skille sig ud blandt mængden? VIRAL FILM har droner til enhver film, der sikrer dig imponerende stillbilleder og videooptagelser fra luften.

Vi er et professionelt filmselskab, som laver alt indenfor film- og videoproduktion.

 

Prisen afhænger meget af din løsning. Ønsker du flere optagelsesdage, speak og hvad skal det bruges til? Tv eller web brug? 

Kontakt os for at få en pris.

Vi står som udgangspunkt for det hele. Vi tager en snak med dig, om dine ønsker og aftaler en dato for optagelserne. Vi står for alt planlægning både før, under og efter produktionen.

Selvfølgelig. Vi har altid rettelses- og korrekturrunder på filmen efter vi har redigeret den.

Kontakt os på mail, på chatten her på hjemmesiden eller ring til os på tlf. 69 13 55 15, til en snak om dine ønsker. 
Vi giver altid et uforpligtende tilbud på dine ønsker.

Eksempler

Dronefilm

Afspil video

Aalbæk kro – Reklamefilm med drone

Afspil video

Fun Park – Reklamefilm med drone

Afspil video

Fynske bedemænd – Reklamefilm med drone

Ønsker du et tilbud?

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud på en reklamefilm eller animationsfilm.
Udfyld oplysningerne her, så kontakter vi dig.

Ønsker du et tilbud?

Ønsker du at blive ringet op angående tilbud på en reklamefilm?
Så udfyld dine oplysninger her og vi ringer til dig.

Afspil video

Unikke droneoptagelse

Skal din virksomhed skille sig ud blandt mængden? VIRAL FILM har droner til enhver film, der sikrer dig imponerende stillbilleder og videooptagelser fra luften.

Vores uddannede og dronecertificerede fotografer sørger for at dine droneoptagelser bliver lavet professionelt og med en fængende effekt. Droneoptagelser kan skabe unikke perspektiver og kunstneriske stemninger, der kan forstærke virksomhedens budskab.

Skab nye scenarier og vinkler med droner

Droner giver mulighed for nye scenarier og vinkler, hvor resultatet kan være af kunstnerisk kvalitet. Hvad end du ønsker stillbilleder, film- eller TV-optagelser fra luften, kan VIRAL FILM klare opgaven.

Vi tilbyder unikke dronefilm af alt lige fra firmabygningen og naturskønne omgivelser til koncerter og festivaler. Hos os får du altid optagelser med de mest avancerede kamerateknikker og en gennemarbejdet redigering.

Afspil video
Afspil video

Vi har dronen til din næste film

VIRAL FILM har professionelle droner til alle formål. Hvad enten droneoptagelserne er tiltænkt web, sociale medier eller TV, så kan vi tilrettelægge, filme og klippe din dronefilm, så den fortæller en spændende historie med betagende motiver, der fanger målgruppen.

Vi sørger naturligvis for alle tilladelser og forsikringer i forbindelse med optagelserne, og vi er naturligvis dronecertificeret af Trafikstyrelsen

Få et tilbud