Giv et professionelt indtryk med en

PROFILFILM

Styrk din online tilstedeværelse med en profilvideo

Med den rigtige profilfilm kan du øge dit salg og kendskabsgrad, skabe reklame for din virksomhed og styrke din online tilstedeværelse. VIRAL FILM varetager hele processen lige fra idé og koncept til videooptagelser og redigering.

Vi garanterer et skræddersyet produkt i både teknisk og æstetisk høj kvalitet, der fremhæver jeres virksomhed og kommunikerer præcis det budskab som du ønsker.


FÅ ET TILBUD

Præsenter din virksomhed med en profilfilm

For bedst at kunne beskrive og give et professionelt indtryk af din virksomhed, skal en profilfilm produceres af uddannede filmfolk med den nødvendige fagekspertise.

Med VIRAL FILM som din videoproducent kan du altid være sikker på at få det bedste resultat. Vi har et dedikeret mandskab og moderne udstyr til at udarbejde din næste profilfilm professionelt - og så til en konkurrencedygtig pris.


SE UDVALGTE CASES

Et professionelt virksomhedsportræt

Vis din virksomhed frem med et professionelt virksomhedsportræt. Hvad enten det er til web, sociale medier eller TV kan VIRAL FILM hjælpe dig med at vinkle budskabet og gøre fortællingen om din virksomhed skarp.

Vi sørger for optagelser med de mest avancerede kamerateknikker, herunder muligheden for droneoptagelser og naturligvis en gennemarbejdet redigering.


Indhent et tilbud nu

PROFESSIONEL VIDEOPRODUKTION
Profilfilm til din virksomhed

Profilfilm til alle platforme

Uanset om det er til virksomhedens hjemmeside, sociale medier eller TV, så producerer VIRAL FILM profilfilm til alle platforme. Skal du præsentere din virksomhed professionelt eller lave reklame, kan vi være behjælpelige med alt lige fra udvikling af koncept til optagelser og redigering af din virksomhedsfilm.

Virksomhedsfilm af høj kvalitet

VIRAL FILM er med fra start til slut i processen med din videoproduktion. Vi har uddannede fotografer som sørger for et gnidningsfrit samarbejde og topkvalitet hver gang. Vi filmer typisk din virksomhedsfilm i 4K kvalitet, men der er også mulighed for at få det i FULL HD til bl.a. TV-brug.

Videoproduktion med droner

Video er en af de mest effektive kommunikationsformer og med imponerende droneoptagelser får du mulighed for at vise din virksomhed frem på bedste vis. Vi har uddannede og dronecertificeret fotografer, der sørger for at du får de bedste optagelser fra luften - helt lovligt og med alle de nødvendige tilladelser.

Speak til præsentationsfilm

VIRAL FILM tilbyder professionel speak til præsentationsfilm. Vi har et bredt udvalg af kendte og dygtige speakere, der kan indtale på flere sprog. Speak er ofte et afgørende element i filmproduktionen, hvorfor det er vigtigt, at du vælger en stemme, som stilmæssigt passer godt til virksomhedens brand.

Stillfotos, der engagerer forbrugerne

Billeder giver en masse spændende muligheder for at engagere forbrugerne og gøre dem til en del af virksomhedernes historiefortælling. Derfor er det en god idé at bruge stillfotos i virksomhedens kommunikation. Hos VIRAL FILM er det muligt at få taget stillfotos under filmoptagelserne.

Professionel redigering af fagfolk

Hos VIRAL FILM har vi dygtige uddannede redigeringsfolk, der sørger for at du får et professionelt og gennemarbejdet resultat. Vi kan naturligvis redigere efter tv-standarderne (EBU), hvis du ønsker en tv-reklame. Sammen formidler vi din virksomheds profil bedst muligt.

VIDEOPRODUKTION FORLØB
VIRAL FILM ApS

VI DÆKKER JYLLAND, FYN OG SJÆLLAND
DIALOG MED KUNDEN

Hos VIRAL FILM starter vi altid med en snak om dine ønsker og forventninger. Her afklares budskab, vinkling og målgruppe.

Lige fra ideudvikling til den færdige løsning, skaber vi visuelle fortællinger, der gør en forskel.

PRODUKTION

Vores uddannede kamerafolk og dronecertificerede fotografer filmer altid til tiden og på de aftalte lokationer.

Uanset om visionen er droneflyvning, studieoptagelser eller livestream, leverer vi en færdig film med liv og sjæl.

EFTER PRODUKTION

Vi klipper filmen som aftalt med den ønskede æstetik og tempo, der giver den bedste effekt.

Vi arbejder med indtaling af professionel speak, farvekorrigering samt lydredigering og grafik.

Poduktionstid: ca. 7 - 10 dage.

RETTELSER

Når filmen er færdig og leveret til dig, kan du komme med rettelser, så filmen bliver præcis som du ønsker.

Filmen er klar til brug og tilpasses den aftalte platform f.eks. web, sociale medier eller TV.


PROFESSIONEL PROFILFILM
VIRAL FILM

FÅ HJÆLP TIL EFFEKTIV MARKEDSFØRING

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med effektiv markedsføring, er du altid velkommen til at kontakte os.
Udfyld felterne, så vil en af vores dygtige medarbejdere ringe dig op indenfor 24 timer til en uforpligtende samtale om jeres ønsker og behov.