Proces

STEP 1

Opstartsmøde

Vi tager en snak med dig fysisk eller telefonisk, omkring dine ønsker til din kommende animationsfilm. Du skal blot vælge, om du ønsker at få lavet 1 enkelt animationsfilm, eller ønsker at benytte dig af vores klippekort løsning med minimum 4 stk, som sikrer dig en fordelsagtig pris. Med klippekortet kan få lavet billige animationsfilm løbende, som reklame for din virksomhed. 

Her skal vi også finde ud af, om du ønsker professionel speak på din film, flere sprog, undertekster og om du ønsker, at vi udformer noget tekst ud fra din hjemmeside eller benytter en professionel og uddannet tekstforfatter.

Speak & manuskript udarbejdelse

Vi går igang med det aftalte arbejde, og får skrevet manus og handling til gennemgang hos dig. Du får sendt udkastet på mail, så du kan gennemgå det vi har skrevet, og rette eller godkende det sendte manus og speak.

STEP 2

STEP 3

Produktion

Når manus og speak er godkendt hos dig, går vi igang med at producere animationsfilmen. Her vil én af vores dygtige grafikere gå igang med at animere din kommende animationsfilm. Alt produktion bliver lavet inhouse hos os i Aarhus, så du vil nemt kunne snakke med os løbende om dine ønsker og behov.

Vi har en typisk produktionstid på ca. 5 – 10 arbejdsdage alt efter projektets størrelse. 

Retterunde & feedback

Nu er animationsfilmen færdigproduceret, og den vil blive sendt til dig på mail. Her kan du gennemgå filmen og enten godkende animationsfilmen, eller komme med rettelser og korrektur på filmen.

Efter aflevering af godkendt film kan den frit deles på din hjemmeside og Facebook/Instagram.

STEP 4

Ønsker du et tilbud?

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud på en reklamefilm eller animationsfilm.
Udfyld oplysningerne her, så kontakter vi dig.

Ønsker du et tilbud?

Ønsker du at blive ringet op angående tilbud på en reklamefilm?
Så udfyld dine oplysninger her og vi ringer til dig.

Få et tilbud